The house at the lake

Door: Marcia

Blijf op de hoogte en volg Marcia

23 Juli 2025 | Verenigde Staten, Springfield

Het verslag van de afgelopen dagen doe ik maar in 1 verslag tegelijk. We hebben namelijk niet zo heel veel gedaan….wel heel erg genoten van get prachtige uitzicht hier over Lake Ouachita. En we hebben gebruik gemaakt van de kano’s bij het huis en er waren ook paddleboards om te kunnen suppen (staand roeien) en eer was zelfs visgerei. Dat laatste was trouwens geen groot succes. Maar de lat ligt hier nogal hoog natuurlijk. Er zijn zelfs weinig foto’s gemaakt. Gisteren aijn we nog even Hot Springs national park ingegaan. Stelde niet zo veel voor, beetje vergane glorie. Daarnaast is het hier behoorlijk warm, rond de 35 graden, dus de geplande wandeling hebben we maar half uitgevoerd. Het was gewoon te warm, dus even verplichte rust. Heerlijk! Zelfs Arno geeft er qua nachtrust eindelijk een beetje aan toe.

Morgen staat de laatste wat langere reisdag op de planning. Het is ongeveer 4,5 uur rijden naar Dallas. We zijn erg benieuwd naar Texas en hoe de natuur zal zijn. Hier in Arkansas is het echt prachtig namelijk! We gaan het meemaken! Texas stond al heel lang op het verlanglijstje!

• 24 Juli 2025 - 06:35

Aletta:

Verrassend om te lezen dat de natuur in Arkansas zo prachtig is, dat had ik niet verwacht. Veel plezier in Texas!