Texas
Door: Marcia
Blijf op de hoogte en volg Marcia
28 Juli 2025 | Verenigde Staten, Austin
We zijn nu een paar nachten in Austin in Texas en ik moet zeggen dat het niet heel anders voelt dan de rest van Amerika. De auto’s zijn wel veel groter, en duurder en vooral opvallender. Arno kijkt zijn ogen uit, hij noemt wel namen, maar die kan ik helaas niet meer opnoemen [e-1f600]. Het landschap is over het algemeen niet heel opvallend, alleen de mensen wel. Dat wel [e-1f600]. Niet alleen compleet uitgedoste cowboys zie je bij de kassa van de supermarkt, ook mensen met hele kleurrijke kapsels.
Vandaag zijn we wat verder Austin ingereden en daar werd de natuur ineens een stuk mooier. We zijn nog naar een mooi uitzichtpunt gereden waar je over Austin heen kon kijken. Prachtig, maar ik was wel weer een illusie armer. Ik dacht dat Austin een beetje kneuterig hippiestadje zou zijn, nou dat is dus absoluut niet zo! We keken zo tegen de wolkenkrabbers aan…. Ook prachtig over de rivier, met waanzinnig mooie huizen. We vroegen ons al af of die ook op Airbnb zouden staan….
Gisteren heeft Arno zijn absolute Texas dream waargemaakt! We zijn naar zo’n bbq tent gegereden. Wel eentje waar je niet eerst uren in de rij moet gaan staan en dan nog moet hopen dat je daar kan eten. Dat doen we dus echt niet! Maar goed zijn droom was dus texas bbq en dan vooral een beefrib eten. Nou, dat is dus gelukt! Amy en ik zijn niet zulke fanatieke vleeseters, maar ook bij ons viel hij goed in de smaak en we hebben samen gesmuld!
Vandaag zijn we naar een Steakhouse gereden waar ze een zondagse brunch hebben, ook heel lekker maar kon die bbq van gisteren niet overtreffen. Morgen nog 1 dag in Austin, willen we nog op foodtruck toer gaan en dan rijden we overmorgen alweer naar ons laatste verblijf in Houston!
28 Juli 2025 - 06:17
Sjaak:
Goede morgen vanuit Best.
mooi die foto’s met vergezichten, eigenlijk toch gekke wereld , de Amerikanen komen naar de lorelei ( wij ook hoor ) en de Europeanen gaan naar
austin , ook om van boven op de berg naar de rivier beneden te kijken.
vroeg me wel af of die trap helemaal tot boven op de heuvel ging of had die niets te maken met dat vergezicht.?
Ja en dan Arno hè, was wel een heel zwarte koe, waaraan hij zat te knabbelen hoor, maar aan z’n gezicht te zien smaakte hij toch wel.
mooie struiken met witte bloemen ( magnolia’s ??? ) maar of ze kunnen tippen aan de boeren hortensia’s van de heusdensebaan betwijfel ik.
Ja dames en heer, aan alle leuke dingen gaat toch ook een eind komen jullie gaan morgen al weer naar Houston en dan komt ook het kikkerlandje al weer in zicht.Nog even maar niet teveel aan denken.
Hier ligt temperatuur stuk lager en verwachten we voor komende dagen zonnig weer, wat bewolking 23 graden en af en toe buitje en dat blijft zo tot zaterdag. Echt Hollands weertje dus.
Wij zijn vandaag in Zwolle met eigen ogen gaan kijken naar de gebruinde gezichten van de Westeraatjes en hebben hun vakantie verhalen en foto’s bekeken. ‘sAvonds teruggereden over Utrecht want Bram had heimwee naar zijn studentenkamer, die had hij gemist ;-), dus die daar afgeleverd.
Nou geniet met z’n drietjes nog maar flink van laatste vakantiedagen en stop in Houston
we kijken uit naar de foto’s en verslag
groetjes vanaf de Dophamer.
30 Juli 2025 - 12:33
Ria Van Gool:
Ja aan alles komt een end , wat ik natuurlijk niet erg vind haha ! Kan Amy zelf haar moestuin bestieren ! De druivenoogst is gigantisch , ook de courgettes,de komkommers de bietjes en worteltjes,en niet te vergeten de spitskolen ! Kortom werk aan de winkel ! Maar toch nog hele fijne laatste dagen ! Groetjes !
30 Juli 2025 - 17:21
Aletta:
Wat leuk om jullie weer te volgen. Ik hoop uiteraard wel op een gedegen eindanalyse voordat je uit Houston vertrekt. Daar kunnen wij ons voordeel dan weer mee doen[e-1f609].
Veel plezier nog!