Dallas
Door: Marcia
Blijf op de hoogte en volg Marcia
25 Juli 2025 | Verenigde Staten, Dallas
De reis naar Dallas duurde best lang. We waren het relaxen nu misschien te veel gewend [e-1f609]…. Maar uiteindelijk kwamen we rond kwart over vier eindelijk aan. Daarna zijn we nog even nog in het zwembad gesprongen, dit was warempel verfrissend! Ongetwijfeld wordt dit water gekoeld, dat kan niet anders met temperaturen tegen de 40 graden.
De volgende ochtend zijn we eerst naar Fort Worth gereden, naar de stockyards. Twee keer per dag drijven ze zogenaamd het vee door de straten, op weg naar de veiling. Supertoeristisch, maar Amerika ten top hoor [e-1f600]. Superwarm ook, vanmorgen om 9 uur was het al 30 graden! Arme longhorns die met deze temperaturen een rondje moesten lopen. Toen hebben we in de winkeltjes de nodige verkoeling opgezocht en ons vermaakt met Arno cowboy hoeden te laten passen. Daarna nog even wat boodschappen gedaan en gelunched. Toen stond het Sixt Floor museum (jawel, weer één!!) in Dallas op het programma. De afstanden vielen trouwens best tegen allemaal, je bent zo een uur onderweg om je van het ene naar het andere stadsdeel te verplaatsen. En de wegen, wow, echt kriskras door elkaar en de borden zijn een beetje op zijn Belgisch…opletten geblazen dus. En dan rijden die Amerikanen tegenwoordig ook best pittig en vaak veel te hard! Dit is niet zo’n fijne stad om in te rijden!
Maar goed, het museum hadden we weer gevonden en was best aardig. Wel indrukwekkend omdat je zo goed een beeld krijgt hoe de aanslag op JFK heeft plaatsgevonden, maar ook bizar om te bedenken dat die mogelijkheid er gewoon was. Ik kan me niet voorstellen dat dit in deze tijd ook was gelukt….
in de avond heeft Arno weer eens van zijn felbegeerde primerib bij de Texas Roadhouse kunnen genieten! Speciaal voor Sjaak zullen we de foto’s bij het verslag zetten [e-1f609]!
25 Juli 2025 - 05:38
Aletta:
Ik weet niet hoelang jullie nog in Dallas blijven maar doe de groeten aan JR Ewing!
25 Juli 2025 - 10:38
Ria:
En ook aan Sue Ellen en Pam en Bobby en Miss Elly haha ! Leuk hoor alles te lezen, nog veel plezier !
25 Juli 2025 - 14:48
Marcia :
Jr en zijn familie slaan we toch over, mogen jullie zelf de groeten doen als jullie er zijn [e-1f600]!
25 Juli 2025 - 21:13
Sjaak:
Ja ik zie het hoor , dat is een mooi bordje voor ons Arno, als ik goed luister dan hoor ik die longhorn nog loeien.
40 graden. Pfffffff dat is wel echt heet, goed dat er airco’s zijn daar.
jullie hebben nog paar dagen voor de boeg, Zwolle vliegt vannacht weer terug.
veel vakantieplezier daar